Grindeanu si consiliera sa Miss Buzau figureaza in sistemul ANCOM ca au fost in Insulele Azore, pe bani publici, la o Plenara de comunicatii postale! Libertatea publica imaginea din sistemul Intranet al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), unde Sorin Grindeanu si Catalina Mirita apar ca au efectuat deplasarea in 27-28 iunie 2019 in Insulele Azore si au plecat de acolo cu o zi mai devreme decat restul grupului, scrie Libertatea.ro.

Ca presedinte al ANCOM, functie echivalata prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu si-a angajat 6 consilieri, fiecare castigand un plafon minim de 2.000 de euro pe luna. Unul dintre ei este Catalina Mirita, 24 de ani, o fosta Miss Buzau cu o cariera de succes in domeniul modellingului.

Cum ANCOM a refuzat, pana acum, sa faca publice CV-urile consilierilor, iar, intrebat care sunt criteriile dupa care si-a angajat oamenii din cabinet, Sorin Grindeanu a raspuns: “Sunt criteriile mele, nu vreau sa intru in amanunte”, salariati ai Autoritatii Nationale au furnizat Libertatii noi detalii din interiorul institutiei. Ce face ANCOM pentru romani O institutie discreta si bogata, actiunile ANCOM au un rol extrem de important in viata de zi cu zi a romanilor.

Conform propriei organizari, “Misiunea este sa protejeze interesele utilizatorilor de comunicaţii din Romania”. Un singur exemplu: tarifele de roaming unificate la nivel european au fost o victorie obtinuta de politicieni pentru cetateni si care este supravegheata prin autoritatile de comunicatii nationale, in cazul Romaniei, prin ANCOM.

Citeşte intreaga ştire:Grindeanu si consiliera sa Miss Buzau figureaza in sistemul ANCOM ca au fost in Insulele Azore, pe bani publici, la o Plenara de comunicatii postale!

Citeste si:
Victor Negrescu, propus de Dancila pentru functia de comisar european
Victor Negrescu este noua...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Finantele au mai imprumutat marti 60 de milioane de lei