Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a tinut sa precizeze pentru Digi24.ro ca se retrage din competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si o va sustine pe Viorica Dancila. Duminica, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a anuntat si el ca se retrage din competitia interna.

Mihai Fifor a fost masurat in sondajele partidului, insa scorul obtinut, conform unor surse din PSD, a fost sub 5%.

Decizia lui Fifor vine dupa ce duminica, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a anuntat si el ca se retrage din competitia interna. Dintre cei care si-au anuntat initial intentia de a candida la prezidentiale au mai ramas Serban Nicolae si Liviu Plesoianu.

Surse din PSD spun insa ca, cel mai probabil, Viorica Dancila va fi desemnata marti la CEx prezidentiabilul PSD. Sedinta se anunta una extrem de tensionata, pentru ca isi doreste sa candideze si primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Luni ar urma sa aiba loc o intanire intre Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta pentru a discuta eventuala sustinere a unui candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri