Sute de persoane s-au aflat duminica seara in curtea Palatului Parlamentului, cladire publica si aservita intereselor cetatenilor, de unde au putut vedea fara bilet, spre indignarea spectatorilor platitori, concertul Bon Jovi. „Nu mi se pare corect ca unii sa stea pe gratis, iar altii sa faca mari eforturi sa cumpere un bilet”, a spus un reprezentant al organizatorilor pentru Digi24.

„Dl Marcel Avram a avut o discutie cu Administratia din cadrul casei Parlamentului, a rugat frumos, pentru o anumita zona care inca nu a fost contractata de noi, ca organizator, sa ne-o puna in contract. Acest lucru a fost imediat respins, fara niciun fel de explicatie. In schimb, cu o ora inainte de eveniment, s-a umplut toata zona de sud a Casei Poporului, in care nu poti sa intri daca nu ai o anumita legitimatie, invitatie. Asta inseamna ca acolo s-a produs o zona, creata de Casa Poporului, fara acordul nostru, ca organizator. Din partea lor a fost un comentariu care a ajuns foarte clar la dl Avram, unul dintre administratorii "Casei Poporului" a spus foarte clar: in gradina mea fac ce vreau si organizez ce vreau eu. Nu mi se pare corect ca unii sa stea pe gratis, iar altii sa faca mari eforturi sa cumpere un bilet”, a declarat la Digi24 Denise Sandulescu, reprezentant al organizatorilor.

Unul dintre participantii la concert, Laurentiu Ionescu, a postat pe Facebook o fotografie in care se poate vedea clar numarul mare al celor care asista la concert din curtea Casei Poporului.

„Aseara la concertul Bon Jovi peste o mie de oameni au vazut spectacolul de pe esplanada Casei Poporului. Nu, nu a fost o categorie anume de bilete. I-am vazut pe unii dintre cei care au intrat, inclusiv cu masinile, in curtea Parlamentului, pe la intrarea Senatului. In general masini de Giurgiu si Teleorman dar si de Olt, Arges si Bucuresti. In primul rand ma intreb cum au fost lasati sa intre intr-o zona in care iti trebuie ecuson sau invitatie, iar duminica fiind zi nelucratoare, nu prea aveau ce sa caute acolo. A doua intrebare este daca administratia parlamentului si/sau jandarmeriei a "vandut" bilete la concert si daca da, au fost fiscalizate? A treia intrebarea este daca cei care au permis accesul in curtea parlamentului pentru participarea la concert au avut vreun acord cu organizatorii spectacolului. Altfel se poate numi furt ceea ce s-a intamplat”, a scris Laurentiu Ionescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri