Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, sustine ca are sanse inclusiv in fata actualului sef al statului Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, adaugand ca intotdeauna a demonstrat ca poate fi "si premierul tuturor romanilor", deci poate fi "si presedintele tuturor romanilor".

"Eu cred ca am sanse si cred ca am sanse si in fata presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca intotdeauna am demonstrat ca pot fi si premierul tuturor romanilor, deci pot fi presedintele tuturor romanilor. Am demonstrat ca pentru mine este important consensul, este important echilibrul, este importanta solidaritatea, este important ceea ce fac pentru Romania si pentru romani. Si cred ca de acest lucru au romanii nevoie", a declarat Viorica Dancila, marti, la finalul sedintei CExN al PSD, intrebata daca ea crede ca are sanse mai mari decat Iohannis in alegerile prezidentiale, in conditiile in care unul dintre colegii sai social-democrati, Paul Stanescu, i-a reprosat ca nu va avea castig de cauza intrucat ar fi asociata de electorat cu imaginea fostului sef al partidului Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

Viorica Dancila a adaugat ca "trebuie sa inceteze" perioada in care "impartim romanii in romanii mei si romanii altor partide, in guvernul meu si guvernul altora".

"Cred ca am demonstrat ca pot sa imi reprezint tara cu demnitate pe plan extern si stim ca in atributiile presedintelui sunt politica externa si politica de securitate si cred ca toate aceste lucruri vor fi apreciate de cetateni. Cred ca pot sa demonstrez ca o campanie poate fi facuta pe proiecte, pe consens, pe lucruri bune pentru cetateni si nu prin jigniri sau violenta verbala. Cred ca pot sa demonstrez in perioada urmatoare ca un presedinte trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor si ca pentru prima data in istoria acestei tari putem avea un presedinte femeie. Si daca am fost primul premier al Romaniei femeie, primul presedinte de partid femeie, primul presedinte care a condus Presedintia rotativa a Consiliului UE tot femeie si am demonstrat ca pot sa fac performanta, cred ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie", a afirmat Dancila.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri