Reprezentantii Camerei Deputatilor dau vina pe organizatorii concertului trupei Bon Jovi ca nu au specificat clar in contract ca pe peluza Casei Poporului sa nu fie persoane care nu aveau bilet valabil, potrivit unui raspuns la solicitarea HotNews.ro. Ei admit insa ca in curtea Parlamentului nu puteau intra decat masini cu ecuson auto, ca accesul strict pietonal in curtea Palatului Parlamentului a fost aprobat la nivelul Secretariatului general al Camerei Deputatilor, insa invoca GDPR pentru refuzul de a pune la dispozitie date despre cei vizati, inclusiv numarul lor.

In raspunsul pentru HotNews.ro, Camera Deputatilor sustine ca pentru data de 21 iunie, cand a avut loc concertul Bon Jovi in Piata Constitutiei, nu a fost solicitat si aprobat de Camera Deputatilor accesul auto pentru nici un autoturism fara drept de acces si parcare la Palatul Parlamentului (ecuson auto). Cele care beneficiaza insa de ecuson au putut intra.

„Curtea Palatului Parlamentului este utilizata, insa, ca spatiu de parcare și pentru celelalte institutii care au sediul in incinta. In Palatul Parlamentului au sediul mai multe autoritati, iar Camera Deputatilor nu are o situatie completa a persoanelor care s-au aflat efectiv pe esplanada dinspre Piata Constitutiei. Avand in vedere prevederile legislatiei referitoare la datele cu caracter personal, coroborat cu faptul ca nu exista, așa cum am mentionat anterior, o situatie completa, nu suntem in masura sa comunicam lista persoanelor care au fost prezente”, se arata in raspuns.

Reprezentantii Camerei Deputatilor sustin ca in alte ocazii organizatorii de evenimente au incheiat contracte, in care au cerut pozitionarea de gradene in Curtea Palatului Parlamentului și „au dorit sa includa clauza de neparticipare a angajatilor sau a altor persoane care nu prezentau un bilet valabil”. „In cazul de fata, la incheierea contractului nu a fost stipulata o asemenea prevedere”, se mai arata in raspunsul pentru HotNews.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri