In ultima saptamana, filialele de sector ale PLUS Bucuresti, insumand 3.184 de membri, si-au ales conducerile si candidatul la Primaria Generala prin votul democratic al tuturor membrilor cu drept de vot din Bucuresti.

Cei 6 presedinti ai filialelor de sector sunt:
PLUS Sector 1 – Diana Buzoianu;
PLUS Sector 2 – Silviu Serban;
PLUS Sector 3 – Lucian Judele;
PLUS Sector 4 – Simona Spataru;
PLUS Sector 5 – Iustin Rosca;
PLUS Sector 6 – Alin Stoica.

In urma centralizarii rezultatelor votului pentru desemnarea candidatului PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti, Vlad Voiculescu a obtinut 96,30% din voturile exprimate si este candidatul PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti.

Declaratia lui Vlad Voiculescu:


„Castigam impreuna sau pierdem separat. Imi doresc un oras si o tara cu mai mult respect si mai putina tafna. Mai putini nervi si mai mult impreuna. Mai putine discutii sterile si mai multa constructie.

Lumea se schimba in jurul nostru. Tinuti in loc de incercarile unor hoti prinsi la furat de a scapa de justitie, pierdem oportunitate dupa oportunitate. Orasul este ros in fiecare zi de coruptia, nepasarea si neputinta celor ajunsi in functii de conducere. Infrastructura, educatia, sanatatea, termoficarea si prea multe cladiri din Bucuresti sunt la limita colapsului, parca tinute de o sarma. Probabil cel mai bun exemplu este acesta: stim cum stam, stim ca un cutremur va veni, si totusi principalul centru de transfuzii al Bucurestiului este intr-o cladire cu risc seismic. Acesta este nivelul iresponsabilitatii administratiei bucurestene. Hemoragia cea mai grava a Bucurestiului si a Romaniei este insa aceea de oameni. Oameni buni, oameni talentati, oameni muncitori care nu isi mai construiesc aici viitorul.

Locuitorii Bucurestiului vor altceva. Acum. Mai bine de 40% dintre ei au spus asta foarte clar la alegeril din mai, acordand increderea Aliantei 2020 USR PLUS, spunand prin vot ca este nevoie de altceva.

Cred in proiecte solide, iar cei peste 10 ani de experienta internationala in finantarea proiectelor de infrastructura in Europa Centrala si de Est mi-au aratat ca se poate.

Cred in oameni noi in politica si administratie si mandatul de ministru al Sanatatii mi-a aratat ca se poate si in sectorul public. Repede. Bine. Fara compromisuri.

Cred in comunitate si in empatie, iar cei peste 10 ani de proiecte de comunitate mi-au aratat cu varf si indesat ca se poate.

Se poate, atunci cand oameni pasionati, cinstiti si responsabili decid sa nu mai stea deoparte.
Se poate, atunci cand oamenii au incredere unii in altii si un scop mai mare decat ei insisi.
Proiectul meu este Bucuresti.

Cred ca in 10 ani putem face din Bucuresti capitala cu cea mai buna calitate a vietii din estul Europei.

Un oras in care sa vrei sa iti construiesti destinul, orasul in care romanii isi pot atinge potentialul. Pentru ei, pentru familiile lor si pentru Romania.
Vreau sa pun umarul la toate astea. Cand am plecat de la Ministerul Sanatatii am spus ca nu ma voi intoarce vreodata in vreo functie publica fara un plan si fara o armata.

Voi candida pentru Primaria Municipiului Bucuresti, dupa ce voi obtine sustinerea colegilor mei din cele doua partide din Alianta 2020 USR PLUS si ca parte a unei echipe, pentru Bucuresti, pentru fiecare sector si pentru fiecare localitate din Ilfov.

Le multumesc colegilor din PLUS pentru increderea acordata in numar atat de impresionant si ii chem pe toti oamenii care vor sa puna umarul – din PLUS, din USR sau din afara Aliantei sa facem planul si armata de care Bucurestiul are nevoie”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri