Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata, incepand cu ora 11.30, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi a PNL pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

Update ora 12:30:

In declaratia de presa avuta, Iohannis a facut referire la protestul anuntat in Piata Victoriei. "Este 10 august. Acum un an de zile s-a intamplat ceva ce a inceput foarte frumos. romanii au venit sa demonstreze pasnic. Dupa aceea, am intrat in una din marile tragedii postdecembriste. Guvernul pesedist si-a atacat proprii cetateni cu bate, cu gaze lacrimogene. Romani care au demonstrat pasnic au fost atacati de Guvernul Romaniei. Eu nu-mi doresc sa se mai intample asa ceva niciodata. Este clar, evenimentele de anul trecut din 10 august trebuie elucidate. Trebuie sa vedem cine a dat comanda politica pentru asa ceva inimaginabil", a afirmat presedintele, citat de ziare.com.

Presedintele Klaus Iohannis, prezent, sambata, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, a afirmat ca are nevoie de un semnal de sustinere din partea romanilor si a subliniat ca statul 'trebuie reconfigurat', intrucat 'PSD a dus Romania aproape de esec', scrie Agerpres.

"Am nevoie de acest semnal din partea romanilor, vreau sa continuam impreuna. Este important in acest moment sa subliniez 'impreuna', pentru ca impreuna trebuie sa reconfiguram statul roman. PSD a dus Romania aproape de esec. Este clar: asa nu se mai poate, trebuie sa reconstruim aproape tot. Suntem dispusi, sunt dispus, stiu cum trebuie sa facem si sunt convins ca dupa alegerile parlamentare, la termen sau anticipate, voi coagula o echipa puternica cu care sa incepem sa facem Romania normala, sa facem Romania bine", a sustinut Iohannis in mijlocul sustinatorilor.

Stire initiala:

"Va multumesc foarte frumos ca ati venit, sper sa obtinem numarul suficient de semnaturi. PNL este foarte, foarte hotarat sa faca o actiune ca lumea si cred, cel putin asa mi-a spus conducerea partidului, ca ajungem cel putin la numarul de semnaturi din 2014. Si astazi este prima actiune. Dati-mi voie sa va multumesc voua, celor prezenti, pentru toti cei care vor semna pentru candidatura mea", a declarat presedintele Iohannis, citat de Agerpres.

Intrebat daca va participa la mitingul din Piata Victoriei, Iohannis nu a oferit un raspuns, spunand: "Astazi sunt in Piata Universitatii impreuna cu voi si ma bucur foarte mult ca suntem cu totii impreuna aici".

Campania de strangere de semnaturi pentru Iohannis a fost lansata sambata de Partidul National Liberal.

In Piata Universitatii se afla liderul PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Rares Bogdan, presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, presedintii organizatiilor de sector din Capitala, alti lideri ai partidului, dar si voluntari.

Aproape 200 de persoane sunt in zona, cu bannere pe care sunt inscriptionate mesajele "Pentru o Romanie normala" si "Iohannis, presedintele meu".

Reamintin ca sambata, 10 august, are loc un protest de amploare in Piata Victoriei, la un an de la manifestatiile antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu interventia in forta a jandarmilor. La protest sunt asteptati peste 250.000 de oameni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri