O scrisoare semnata de mai multi lideri locali PSD Dambovita si inmanata in week-end premierului Viorica Dancila reclama un presupus comportament abuziv al Rovanei Plumb si al fiului sau, Andrei Plumb, potrivit documentului consultat de G4Media.ro.

In scrisoare, liderii PSD Dambovita ii cer lui Dancila ”demiterea actualei conduceri a organizatiei si numirea unei conduceri interimare”.

Liderii locali, printre care se numara si primari, sustin ca Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizatiei fara consultarea conducerii pe ”mese festive si consultanti dubiosi”.

Scrisoarea arata ca Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numarul de membri ai Biroului Permanent Judetean si l-ar fi impus pe fiul sau, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere.

”Actiunile permanente de intimidare si amenintare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosfera de instabilitate a organizatiei datorita comportamentului de vataf al judetului al lui Andrei Plumb. Astazi nimic nu se mitca in judet fara ordinul lui Andrei Plumb”, se arata in scrisoarea citata.

Reamintim ca Rovana Plumb, cap de lista a PSD la alegerile europarlamentare, este una dintre cele doua propuneri ale premierului Dancila pentru nominalizarea la functia de comisar european. Cealalta propunere este Dan Nica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri