Liderul PNL, Ludovic Orban, afirma intr-un interviu pentru G4Media.ro ca PNL va depune in sesiunea parlamentara din toamna o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila ”in momentul cel mai potrivit, cand vor exista cele mai mari sanse ca aceasta motiune sa treaca”.

Orban sustine ca PNL nu va mai primi parlamentari de la PSD sau ALDE in partid: "Partidul National Liberal a inchis usile, si le are demult inchise. (…) De data asta practic in PNL nu mai e loc pentru nimeni care a girat acest regim profund nociv pentru Romania"

Presedintele liberalilor sustine ca daca liberalii vor reusi sa dea guvernul jos, vor incerca sa declanseze alegeri anticipate sau isi vor asuma preluarea guvernarii.

Orban spune ca obiectivul principal al PNL sunt investitiile si ca vor taia cheltuieli din mai multe domenii. "Prioritatile noastre cu siguranta vor fi investitiile. Investitiile atat in infastructura de transport, in infastructura medicala, scolara, iar ca domenii de prioritate cu siguranta este educatia – pentru ca educatia formeaza practic Romania de maine. In ceea ce priveste identificarea resurselor necesare pentru sustinerea investitiilor, avem de unde taia cheltuieli: de la subventii, de la plati sociale facute catre oameni care nu au dreptul sa beneficieze de aceste plati sociale, de la cheltuielile administrative care sunt mult prea mari", spune Orban in interviul pentru G4media.ro.

Despre discutiile cu Nicusor Dan, eventual candidat la primaria Bucurestiului, Orban a declarat ca discutiile nu au fost finalizate: "Nu am incheiat inca nicio discutie. Discutiile sunt in curs".

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri