Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la Colegiul National al formatiunii.

De asemenea, Traian Basescu l-a propus pentru functia de purtator de cuvant al partidului si al campaniei electorale a PMP pe Mihai Neamtu, potrivit Agerpres. "Dupa cercetari si analize, am ajuns la concluzia ca trebuie sa va fac astazi doua propuneri: pe Theodor Paleologu pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei si pe Mihai Neamtu pentru functia de purtator de cuvant al partidului si al campaniei electorale", a precizat Traian Basescu.

Acesta a adaugat ca presedintele PMP, Eugen Tomac, se va ocupa de conducerea campaniei prezidentiale. "Conducerea campaniei si-o va asuma presedintele partidului. Avand in vedere ca nu candideaza, este primul responsabil de functionarea partidului in campanie si de mobilizarea partidului", a spus Traian Basescu.

Potrivit acestuia, Theodor Paleologu este "unul dintre putinii absolventi ai Universitatii de la Sorbona, sectia Filozofie, dar oricum absolvent de mare universitate internationala, care ar vrea sa devina presedinte al Romaniei".

"Prin aceasta revenire a o parte dintre intelectuali catre partid vad constructia viitoare. Ar trebui sa ne angajam la a fi un partid de 10% in 2020 si un partid care sa creasca spre 25-30% in 2024. Dar aceasta constructie trebuie consecvent urmarita si sustinuta. Daca noi am mers in campania de europarlamentare pe constructia europeana, acest element nu va lipsi din campania prezidentiala. Va trebui sa fie un program care sa evite injuraturile specifice politicii romanesti, va trebui sa fie un program care sa dea o viziune despre Romania viitoare", a subliniat Basescu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri