Consilierul PSD de Prahova Lucian Radulescu, din Camera Deputatilor, a fost oprit de politisti pentru incalcarea regulilor de circulatie, acesta devenind imediat recalcitrant si incepand sa injure. Mai mult, acesta a incercat sa intimideze politistul cu care “dialog”, aratandu-i legitimatia de deputat. Politistul nu s-a lasat intimidat.

Dupa cum vedeti in video, deputatul a plecat in tromba, nu inainte de a il injura ca la usa cortului pe politistul de la rutiera care isi facea meseria in mod corect.

Radulescu este unul dintre varfurile PSD din Ploiesti, fiind promovat in fruntea Clubului Sportiv Municipal. In aprilie 2019, un om de afaceri din Ploiesti a facut dezvaluiri revoltatoare de Lucian Radulescu.

Omul de afaceri Lucian Gheorghe l-a acuzat pe Radulescu de fals si uz de fals intr-o afacere de 350.000 de euro si sustine ca iubita acestuia i-ar fi furat din banca 50.000 de euro.

WALL-STREET.ro condamna ferm o astfel de atitudine si cere colegilor deputatului PSD sa fie exclus din partid si din orice functie publica, atitudinea lui nefiind una demna de un slujitor al intereselor cetatenilor.

Citeste si:
Consilierul PSD vs. Politia Romana: Cum a fost sanctionat Radulescu?
Consilierul PSD vs. Politia...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Doi politisti au fost agresati de rudele celor pe care ii urmareau