Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se tem de scoala deoarece in institutiile de invatamant sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica sau de exprimare, scrie Agerpres.

"Unii politicieni se tem de scoala. Aici, in scoala, sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica si, mai nou, destul de des, de exprimare. Tot aici se resimte esecul politicilor publice din educatie, dar si lipsa de creativitate a acestora. Vedem cum in loc sa fie adoptate masuri pentru cresterea calitatii educatiei se prefera masuri de facilitare a fraudei la Bacalaureat, cum se incearca reducerea numarului celor care ajung sa sustina examenul de Evaluare Nationala sau cum se propune repartizarea automata spre scoli profesionali a celor care iau medii mai mici, in loc sa avem organizarea unor evaluari credibile, de aptitudini", a spus presedintele, prezent al ceremonia dedicata deschiderii anului scolar la Scoala Gimnaziala "Ferdinand I" din Capitala.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri