Viorica Dancila si-a anuntat astazi, oficial, candidatura la presedintie. Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook ca “multumesc celor peste 1,400,000 de romani care au semnat pentru sustinerea candidaturii mele la Presedintia Romaniei! Ma bucur sa am alaturi atatia oameni, atatia romani care cred, ca si mine, ca si noi, cei din PSD, ca Romania merita mai mult de la presedintele ei”. Ce a urmat?

Doua mii de comentarii, vasta majoritate a acestora fiind felicitari, insa nu pentru Viorica Dancila ci pentru Laura Codruta Kovesi. Practic, pagina Vioricai Dancila a fost asaltata de cei care isi exprima bucuria ca, in ciuda oprelistilor PSD, ale lui Liviu Dragnea si ale Vioricai Dancila, Laura Kovesi va deveni primul Procuror Sef la nivel European.

Va reamintim ca astazi Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, inlaturata de PSD/Liviu Dragnea, a fost votata de Consiliul UE la conducerea Parchetului European.

Citeste si reactiile membrilor Parlamentului European.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri