Nandi Covlea, primar de patru mandate in localitatea Prunisor din Mehedinti, a premiat cu plapumi cuplurile din comuna care au peste 50 de ani de casnicie. La petrecerea de la care nu au lipsit lautarii, primarul le-a spus oamenilor direct ce au de facut, in semn de multumire: "Ca sa putem si noi ajunge la bani, de la dumneavoastra cerem voturi, nimic altceva, decat voturi".

Potrivit Realitatea de Mehedinti, in onoarea cuplurilor cu peste 50 de ani de casnicie primarul Nandi Covlea a organizat o petrecere la Caminul cultural din Prunisor, de la care nu au lipsit lautarii. Fiecare cuplu a primit din partea primarului câte o diploma si o plapuma si o cerinta sincera: sa il voteze pe el.

"Ce mai avem noi de facut ca sa fim acolo unde trebuie? Sa bagam gazele in comuna Prunisor. Nu v-am mintit niciodata cu nimic! Vom avea gaze si atunci putem spune ca avem de toate. Dumneavoastra nu va cere nimeni nimic, decât voturi. Ca sa putem si noi ajunge la bani, de la dumneavoastra cerem voturi, nimic altceva, decât voturi, iar dumneavoastra stiti acuma!”, le-a spus primarul Nandi Covlea locuitorilor din Prunisor inainte sa le dea plapumile.

Cine este Nandi Covlea

Nandi Covlea este la al patrulea mandat de primar si este vicepresedinte al PSD Mehedinti.

Obiectiv Mehedintean a scris ca primarul din Prunisor are o vila cu 11 camere, doua piscine si chiar o capela de rugaciuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri