Nandi Covlea, primar de patru mandate in localitatea Prunisor din Mehedinti, a premiat cu plapumi cuplurile din comuna care au peste 50 de ani de casnicie. La petrecerea de la care nu au lipsit lautarii, primarul le-a spus oamenilor direct ce au de facut, in semn de multumire: "Ca sa putem si noi ajunge la bani, de la dumneavoastra cerem voturi, nimic altceva, decat voturi".

Potrivit Realitatea de Mehedinti, in onoarea cuplurilor cu peste 50 de ani de casnicie primarul Nandi Covlea a organizat o petrecere la Caminul cultural din Prunisor, de la care nu au lipsit lautarii. Fiecare cuplu a primit din partea primarului câte o diploma si o plapuma si o cerinta sincera: sa il voteze pe el.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

"Ce mai avem noi de facut ca sa fim acolo unde trebuie? Sa bagam gazele in comuna Prunisor. Nu v-am mintit niciodata cu nimic! Vom avea gaze si atunci putem spune ca avem de toate. Dumneavoastra nu va cere nimeni nimic, decât voturi. Ca sa putem si noi ajunge la bani, de la dumneavoastra cerem voturi, nimic altceva, decât voturi, iar dumneavoastra stiti acuma!”, le-a spus primarul Nandi Covlea locuitorilor din Prunisor inainte sa le dea plapumile.

Cine este Nandi Covlea

Nandi Covlea este la al patrulea mandat de primar si este vicepresedinte al PSD Mehedinti.

Obiectiv Mehedintean a scris ca primarul din Prunisor are o vila cu 11 camere, doua piscine si chiar o capela de rugaciuni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Iohannis: Prezenta la vot este esentiala pentru o Romanie fara PSD