Europarlamentarul Clotilde Armand a fost desemnata candidata USR pentru Primaria sectorului 1, iar Radu Mihaiu pentru Primaria sectorului 2, scrie Agerpres.

"Le multumesc mult colegilor din USR sector 1 pentru incredere. Trebuie sa recastigam sectorul 1. Pentru ca incompetenta PSD a distrus destul, pentru ca promisiunea din 2016 trebuie onorata", a scris Armand, pe Facebook.

De asemenea, USR sector 2 informeaza, printr-un comunicat transmis AGERPRES, ca Radu Mihaiu, care este si presedintele filialei, a fost ales de peste trei sferturi dintre membrii prezenti la Adunarea Generala pentru a candida la primarie. Mihaiu este antreprenor IT, "un om implicat in proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos si un foarte bun manager", sustine sursa citata.

"Vreau sa avem o curatenie ca acasa, sa ne simtim in siguranta ca acasa - atat noi, cat si copiii nostri. Vreau mai multa verdeata. Vreau sa nu mai fim nevoiti sa mergem cu masina la munca sau la distractie - pentru ca ajungem acolo fie pe jos, fie cu transportul in comun, fie cu mijloace de transport alternative (biciclete, trotinete, ride sharing). Si pentru ca toate acestea sa se intample, va propun 5 directii principale de care sectorul 2 are atata nevoie: curatenie, infrastructura scolara, trafic, timp personal si incurajarea mediului de afaceri", afirma presedintele USR sector 2.

Lista propunerilor pentru Consiliul Local sector 2 contine, alaturi de doi dintre consilierii actuali, persoane de toate varstele, dar si un nevazator specializat in problemele persoanelor cu dizabilitati. Candidatii lucreaza in domenii precum: arhitectura, IT, avocatura, antreprenoriat cultural, advertising, economie sau arta, se mai arata in comunicat.

Sursa foto: Zerbor / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri