Dupa o sedinta cu scandal si acuze venite din partea ministrului demis de finante, Teodorovici, catre propunerea de ministru de finante, Florin Citu, acesta din urma a primit aviz negativ de la comisiile de specialitate din Parlament.

Ministrul propus la Finante a incearcat sa raspunda la intrebarile despre buget, dar a fost intrerupt in mod continuu. "Sunt obligat sa suspend sedinta. Supun la vot avizul pentru domnul Citu", a anuntat presedintele comisiilor reunite pentru buget, finante si banci. Ulterior, sedinta s-a reluat.

"Domnule Citu, sunteti hot, stie toata lumea", ii striga Teodorovici lui Citu. Spiritele s-au incins in sala, presedintele comisiei incearca sa ii linisteasca pe senatori si deputati. "Va rog, liniste, e mai mare rusinea, ne vede toata lumea. Nu suntem la targ la piata, la un shw de televiziune. Daca nu va intereseaza sa il ascultam pe domnul Citu supun la vot avizul si incheiem", a strigat, la un moment dat, presedintele comisiei.

Citu a subliniat de mai multe ori ca are dovezi ca bugetul statului a fost distrus si/sau furat de PSD si, in special, de Teodorovici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri