Presedintele PSD Viorica Dancila a fost intrebata, la Focsani, dupa ce a iesit dintr-o biserica, daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis. „Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila”, a raspuns liderul PSD.

Viorica Dancila a stat cateva cateva minute in biserica, la Focsani, alaturi de Marian Oprisan. La iesire, un ziarist a intrebat-o pe Dancila daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis.

„Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila”, a raspuns liderul PSD.

Intrebata mai departe cat de increzatoare este ca intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Dancila a spus ca este „increzatoare in sustinerea poporului”: „Atata timp cat crezi in oameni, crezi si in posibilitatile tale”.

Mai mult, intrebata daca isi va da demisia de la conducerea PSD daca nu intra in turul doi, Dancila a raspuns: „Nu exista sa nu intram in turul doi, pentru ca sunt singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis”.

Candidatul PSD a mai vizitat duminica, la Focsani, si Piata Moldova, de unde a cumparat lapte si cascaval, pe care a tinut sa le plateasca, deci comerciantii i le oferisera cadou. In timpul vizitei in piata din Focsani, Dancila a fost apostrofata de catre un protestatar, care i-a strigat ca "PSD a dus tara de rapa", el venind imbracat cu o geaca pe care isi lipise un afis ironic la adresa candidatului social-democrat.
Viorica Dancila a mai avut duminica si o intalnire de lucru cu membrii de partid din organizatia judeteana Vrancea, iar in cursul dupa-amiezii va vizita Spitalul Judetean din Focsani, iar apoi va merge sa depuna coroane de flori la Mausoleul de la Marasesti.

Citeste si: Ce averi au canditatii la alegerile prezidentiale

Sursa foto: AGERPRES

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri