Aproximativ 90.000 de cetateni romani au votat, pana sambata la ora 10,00, in sectiile de votare deschise in afara granitelor, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

"Votul la alegerile pentru desemnarea Presedintelui Romaniei continua sambata. La ora 10,00 (ora Romaniei) erau deja deschise 776 de sectii de votare, pana la aceasta ora un total de 88.044 de cetateni romani exercitandu-si dreptul de vot", a precizat MAE, intr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, a doua zi de vot este in desfasurare la sectiile din Europa, Asia, Africa si Australia.

"Votul in cadrul celor 835 de sectii organizate in strainatate a inceput vineri, iar cetatenii romani din strainatate pot in continuare sa isi exercite dreptul de vot la acest scrutin astazi si maine, in intervalul 7,00 - 21,00", a mentionat MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reitereaza recomandarea adresata cetatenilor romani aflati in strainatate pe durata alegerilor prezidentiale de a se prezenta la vot pe durata ambelor zile pentru a evita eventuale aglomerari in cursul zilei de duminica.

Sursa foto: Shutterstock / By roibu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri