O femeie in varsta de 62 de ani, din municipiul Constanta, este cercetata intr-un dosar penal pentru tentativa de vot multiplu la alegerile prezidentiale, dupa ce duminica a incercat sa voteze pentru a doua oara la o alta sectie decat cea la care era arondata, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

"Duminica, la ora 11.30, operatorul de date din cadrul Sectiei de votare 112, din municipiul Constanta, a sesizat o tentativa de vot multiplu pe care a si comunicat-o imediat si in baza careia am initiat cercetarea la fata locului si a fost deschis un dosar de cercetare penala de catre Sectia 4 Politie, in speta fiind vorba despre o femeie de 62 de ani, a incercat sa voteze a doua oara, cu cartea de identitate valabila, la o alta sectie de votare de pe raza municipiului decat cea la care era arondata si unde de altfel isi exercitase dreptul constitutional la ora 9.30 cu vechea carte de identitate, pe care o declarase pierduta", a declarat Andreea Munteanu, ofiter de presa al IPJ.

Pana la aceasta ora le-au fost sesizate politistilor 61 de evenimente la nivel national, jumatate dintre ele nefiind fondate. In ceea ce priveste prezenta la vot, atat in Romania cat si in strainatate, peste 5,8 milioane de romani au votat.

De asemenea, politistii constanteni verifica informatiile potrivit carora primarul comunei Dumbraveni, din judetul Constanta, a fost fotografiat in timp ce dadea bani, duminica, unui membru al sectiei de votare din satul Furnica, in timpul procesului electoral, informeaza Inspectoratul Politiei Judetene (IPJ) Constanta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri