Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca "ii este frica sa iasa in fata romanilor".

Viorica Dancila a spus ca din partea sa exista toata deschiderea si ca spera "ca pana la urma sa se intample acest lucru", potrivit Agerpres. "Am dat un raspuns pozitiv invitatiei trimise de catre TVR, voi spune 'Da' oricarei dezbateri pe care o accepta presedintele Romaniei, consider ca este o datorie a noastra, a candidatilor, respectul pe care il aratam cetatenilor romani de a participa la aceasta dezbatere", a declarat candidatul PSD.

Ea a adaugat ca "fiecare dintre noi, vand in vedere ca am obtinut functii inalte in statul roman, avem obligatia sa venim in fata romanilor sa le spunem ce am facut in mandatul nostru sau daca nu am nimic, cum este cazul candidatului Iohannis, nu a facut nimic si a fost platit cinci ani de zile din banii cetatenilor, sa venim cu un proiect, un plan al nostru de tara, pentru ca asa a fost de fiecare data si acest lucru arata respectul pe care il aratam romanilor".

Viorica Dancila a precizat daca candidatul Klaus Iohannis vrea o dezbatere, va accepta ca aceasta sa aiba loc la orice televiziune, in orice locatie. "Cred ca aceasta dezbatere este necesara si ca este nedemn din partea presedintelui Romaniei sa refuze aceasta dezbatere. Sa inteleaga ca este o obligatie fata de cetatenii romani si ca cetatenii nu accepta aceasta sfidare", a spus sefa PSD.

"Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic decat vacante si deplasari cat mai lungi, dar trebuie sa spuna de ce nu a facut nimic in acesti cinci ani de zile, trebuie sa dea socoteala poporului roman, cel putin celor care i-au acordat votul in 2014, celor care au crezut in el si pe care i-a dezamagit in acest moment", a mai declarat Viorica Dancila.

Viorica Dancila a efectuat duminica o vizita electorala in judetul Buzau, unde s-a intalnit cu membrii si simpatizantii PSD, a mers in Piata Centrala a municipiului Buzau, la nou infiintata Banca de gene in domeniul agricol, in Parcul Crang, precum si la inaugurarea unei sali de sport in localitatea Limpezis.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri