Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat ca a votat pentru o Romanie care sa mearga "inainte, nu inapoi" si din "inima pentru Romania si pentru romani", scrie Agerpres.

Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati, pentru ca toata puterea era in mainile unui singur om. Am votat pentru un mandat la Cotroceni in care sa vedem mai multa implicare, mai multa munca, mai mult respect si devotament pentru poporul roman si pentru interesele noastre nationale. Am votat cu inima si din inima pentru Romania si pentru romani", a afirmat Dancila, duminica, dupa ce a votat la o sectie de la Colegiul National "Sfantul Sava".

Intrebata de ce a ales, ca si la primul tur de scrutin, sa voteze la o ora matinala, candidatul PSD a replicat: "Cine se scoala de dimineata ajunge departe, nu?".

Ea a adaugat ca votul de duminica este unul "foarte important".

"Votul de astazi poate creiona un alt viitor pentru Romania, poate ca in deciziile celui care va fi ales astazi sa vedem multe din aspiratiile poporului roman", a afirmat Dancila.

Candidatul PSD a spus ca este "foarte bine" ca romanii din diaspora au iesit in numar mare la vot.

"De aceea am si stabilit cele trei zile de vot si votul prin corespondenta, pentru ca romanii din diaspora sa poata vota intr-un numar cat mai mare. Este foarte bine ca au votat", a explicat ea.

Alaturi de Viorica Dancila au votat la Colegiul National "Sfantul Sava", sotul acesteia, Cristinel Dancila, si seful campaniei sale la prezidentiale, Lia Olguta Vasilescu.

"O sustin pentru ca e un bun roman si iubeste Romania", a spus Cristinel Dancila.

Viorica Dancila a fost asteptata la sectia de votare de zeci de sustinatori.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri