Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a declarat ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala si a facut apel la alegatori sa mearga la vot, scrie Agerpres.

"O zi foarte foarte, foarte importanta astazi. Eu, personal, am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala si va invit pe toti, dragi romani, sa veniti la vot. Astazi este o zi extrem de importanta, votam pentru viitorul Romaniei, pentru directia in care va merge Romania mai departe. Astazi este ziua campionilor cu stampila "Votat" in mana. Dragi romani, fiti toti campioni astazi!", a spus Iohannis, duminica, dupa ce a votat la o sectie de la Liceul "Jean Monnet".

El a aratat ca asteapta ca multi romani sa vina la vot. "Am asteptarea sa vina foarte multi romani la vot si, evident, cu ceva emotie asteptam diseara rezultatul", a spus Iohannis.

Iohannis a afirmat ca nu crede ca vor exista incidente. "Din informatiile pe care le am pana acum, totul este foarte bine organizat si cred ca lucrurile vor decurge normal. Important este sa se mearga la vot", a conchis presedintele.

Alaturi de seful statului, la sectia de vot au fost presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, si mai multi liberali.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri