Primaria Sectorului 5, condusa de primarul PSD Daniel Florea, a decis sa mai dea 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect adoptat de Consiliul Local. Banii sunt dati din bugetul de stat, adica de la cetateni.

Primaria Sectorului 1 a vrut si ea sa dea 10 milioane de lei in aceasta toamna pentru lacasul de cult, dar proiectul nu a fost aprobat in Consiliul Local deoarece acolo PSD nu are majoritate iar opozitia a fost suficienta. La inceputul anului, Primaria Capitalei a acordat un ajutor de 10 milioane lei pentru Catedrala.

Catedrala Mantuirii Neamului a fost sfintita in 25 noiembrie, desi lucrarile nu au fost finalizate. Patriarhia Romana spunea ca pana la acel moment pentru Catedrala Manturii Neamului a fost cheltuita suma de 110 milioane de euro, cu tot cu TVA.

In ceea ce priveste costurile viitoare, Patriarhia spunea ca nu se poate estima o suma, intrucat nu exista inca proiectele finalizate. Practic, Patriarhia lasa poarta deschisa oricaror alte donatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri