Fostii consilieri onorifici ai Vioricai Dancila de pe vremea cand era premier, Ilan Laufer si Alexandru Coita, au anuntat pe Facebook ca lanseaza un proiect politic nou.

"Pentru ca #mieimipasa si cred cu tarie ca a sosit momentul sa reaprindem flacara sperantei in Romania, am decis sa fondez o noua miscare politica / un Start-Up care se adreseaza tuturor romanilor care vor sa ofere un viitor mai bun acestei tari. (...) Proiectul se adreseaza tuturor, oamenilor noi si vechi, indiferent de apartenenta politica, cat timp ni se alatura cu inima curata", a scris Laufer.

Fostul consilier al fostutului premier Viorica Dancila nu a precizat numele noii miscari politice pe care o fondeaza, explicand ca va oferi alte detalii in curand. "In zilele urmatoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care il lansam astazi", a mai scris Laufer pe Facebook.

Ilan Laufer, presedinte al PSD SUA si consilier onorific a premierului Dancila a anuntat, in 25 septembrie 2019, ca demisioneaza din functii, pentru ca nu a fost invitat sa faca parte din delegatia premierului in Statele Unite ale Americii.

Alexandru Coita a fost numit, in august 2019, consilier onorific al premierului Viorica Dancila, dar a demisionat dupa doua saptamani.

Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri