Mai multi deputati au mers in deplasari oficiale, pe banii statului, in destinatii aflate la mii de kilometri de Romania, pentru a participa la diferite reuniuni, printre tarile vazute de alesi fiind Djibouti sau Paraguay, scrie Adevarul.

In luna februarie, deputatul Stefan Musoiu (PSD) a mers trei zile la Hanoi (Vietnam) pentru a participa la o reuniune a Adunarii Parlamentare a Francofoniei.

In luna martie, deputatul PMP Constantin Codreanu a particioat in perioada 5-6 martie la reuniunea Comisiei politice a Adunarii Parlamentare a Francofoniei in capitala Republicii Djibouti, adica Djibouti.

La inceputul lunii aprilie, o delegatie numeroasa de parlamentari, printre care senatorii Serban Nicolae (PSD) si Mario Stefan Oprea (PNL), au mers la reuniunea de primavara a Uniunii Interparlamentare, desfasurata la Doha (Qatar). Pentru cele sase zile petrecute in Qatar, Camera Deputatilor a platit aproape 70.000 de lei, in timp ce Senatul a alocat aproximativ 120.000 lei.

Parlamentarilor li se poate deconta cazare, transportul si diurna pentru deplasarile in strainatate. Pe langa vizitele oficiale in state din UE sau pentru evenimente majore din Statele Unite, Canada sau China, alesii au mers si in tari considerate exotice.

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri