Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca guvernul ar trebui sa modifice legislatia electorala in sensul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin prin ordonanta de urgenta si nu prin asumarea raspunderii. Tariceanu a mai cerut guvernului sa prezinte de indata un calendar al scrutinului.

”Alegerile locale se apropie cu repeziciune, de aceea cer guvernului sa propuna indata un calendar, in asa fel incat partidele sa poata stii bine care este data alegerilor si sa ne organizam. Acesta este un lucru foarte important, care nu trebuie sub nicio forma amanat si care este de resortul Guvernului”, a declarat Tariceanu, citat de Hotnews.

Tariceanu a insistat ca solutia optima pentru modificarea legislatiei electorale este OUG. „

ALDE opteaza fara niciun echivoc in favoarea alegerea primarilor in doua tururi. Se impune ca Guvernul sa gaseasca solutia optima. Nu sunt pentru asumarea raspunderii pentru un astfel de subiect. Trebuie gasita formula unei OUG, care sa reglementeze cat mai rapid. Insist pentru aceasta solutie.”, a conchis Tariceanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri