Fostul comisar european Corina Cretu, actual europarlamentar PRO Romania, a atacat dur PSD, in timpul Conventiei PRO Romania de duminica, spunand ca nu i-a fost usor sa plece din functia de la Bruxelles cu cateva luni inainte, acolo unde castiga 18.000 de euro pe luna, scrie G4Media.ro.

Credeti ca mi-a fost usor sa plec din PSD dupa 29 de ani si de la un salariu de 18.000 de euro pe luna? Nu, nu mi-a fost usor. Dar am plecat pentru ca mi-era rusine sa mai spun ca sunt in PSD. Cum sa le mai explic oamenilor de acolo ca tara mea nu acceseaza 70% din banii pe care ii poate primi? Iar pe mine nu m-a pus comisar european PSD, ci premierul Victor Ponta”, a declarat Corina Cretu, duminica, la Conventia PRO Romania.

La conventie a fost prezenta si Gabriela Firea care a precizat ca acest gest reprezinta "un gest de civilizatie, de colegialitate, chiar si de prietenie".

"Ne leaga foarte multe lucruri, spun eu ca mai multe decat ne despart. Si cred ca impreuna am facut lucruri bune atunci cand Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vietii bucurestenilor. (...) Cred ca impreuna ne putem uni fortele atat pentru Bucuresti, cat si pentru Romania", a mentionat Gabriela Firea.

La Conventia anuala a PRO Romania mai participa pe langa liderii formatiunii, liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, si Mircea Diaconu, fost candidat independent la prezidentiale, sustinut de aceasta formatiune.

In cadrul reuniunii, unde sunt prezenti peste o mie de delegati ai PRO Romania, va fi lansat si un manifest politic al partidului prin care se propun o serie de "masuri prioritare pentru Romania in perioada 2020-2024".

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri