Mihai Chirica a confirmat, miercuri, ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ce anterior au aparut informatii pe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru primaria Iasi cu actualul primar. Insa, in comunicatul de presa, edilul ales din partea PSD nu mentioneaza daca se va inscrie in PNL, scrie Digi24.

Biroul de Presa al Primariei Municipiului Iasi a transmis urmatoarea declaratie de presa din partea primarului Mihai Chirica:

„In aceasta perioada, fiecare partid si-a terminat sondajele de opinie si analizele politice. Este firesc sa apara discutii si propuneri politice. Ma bucur sa constat ca toate analizele sociologice pe Municipiul Iasi arata ca exista un grad mare de satisfactie al iesenilor fata de proiectele mele si ale Primariei.

In fiecare zi a mandatului de primar m-am considerat in primul rand primarul iesenilor, indiferent de optiunea politica personala a fiecarui cetatean.

Proiectele Iasului sunt si trebuie sa fie prioritatea mea si a oricarui partid politic responsabil, nu orgoliile politice personale. De aceea, in mod constant, am fost partenerul Presedintelui Klaus Iohannis, garantul statului de drept din Romania si al valorilor occidentale pe care le impartasim cu totii.

Presedintele Klaus Iohannis a fost intotdeauna alaturi de Iasi si de Moldova si a demonstrat ca este un partener constant al proiectelor noastre. Este de datoria mea sa ma gandesc la responsabilitatile politice si administrative cu care m-au investit iesenii si sa construim impreuna o echipa puternica pe plan local, relevanta pe plan regional si respectata la nivel national.

Drumul meu politic, creionat alaturi de ieseni, va continua alaturi de Presedintele Klaus Iohannis si de parteneri politici onorabili si profund atasati de valorile europene”.

Mihai Chirica, peste 50% din intentia de vot in sondaje
Sondajele interne comandate de liberali il arata pe fostul vicepresedinte al PSD drept imposibil de invins de oricare alt candidat, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea partidului.

Mai exact, actualul primar ar intruni peste 50% din optiunile de vot ale iesenilor. Liberalii incearca in aceste zile sa-l convinga sa candideze pentru PNL.

Insa, decizia de a-l aduce pe Chirica in PNL nu este privita cu placere de liderii filialei Iasi.

Presedintele filialei municipale a PNL Iasi, Marius Bodea, spune ca a fost anuntat de conducerea centrala a PNL ca primarul Iasului, fost PSD, Mihai Chirica e adus in partid: „Este o decizie care ma mahneste profund”.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri