Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul formaţiunii, o criză de lipotimie, posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată la Parlament şi la partid, se arată într-un comunicat al PSD, potrivit Agerpres.

"Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii", a transmis PSD.


Preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.
Marcel Ciolacu prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ''Repornim România''.

Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău, fiind iniţial chemată ambulanţa.

Potrivit unor surse, apelul pentru solicitarea ajutorului medical ar fi fost anulat, având în vedere că liderul PSD şi-a revenit.

Ulterior, Biroul de presă al PSD a confirmat că Marcel Ciolacu şi-a revenit, a părăsit sediul partidului şi urmează să-şi facă un control medical.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri