Probabil cel mai absent europarlamentar român de la muncă este PSD-istul Claudiu Manda a cărui activitate în forul european este inexistentă.

Alegerile europarlamentare au avut loc în luna mai a anului 2019. Pe poziția a treia pe lista PSD se afla Claudiu Manda, aspect care denotă reprezentativitatea ridicată pe care partidul social democrat i-a recunoscut-o.

2019: o întrebare și o semnătură

Doar că Manda nu și-a făcut prea mult de lucru în Parlamentul European. Din monitorizarea făcută la șase luni de la preluarea mandatului, în decembrie 2019, reieșea că „principalele activități parlamentare” ale lui Manda, sunt constituite de depunerea unei moțiuni și a unei întrebări.

În cele aproape șase luni care au trecut din 2020, Manda nu a avut nicio altă activitate europarlamentară importantă, potrivit potrivit europarl.europa.eu.

Cum funcționează piața transporturilor?

Manda a rămas cu „o întrebare orală” despre „Funcționarea pieței interne”. Manda a vrut să știe cum vor fi afectate firmele de transport după ce a fost votat „Pachetul privind mobilitatea I referitor la detașarea șoferilor, perioadele de conducere și perioadele de repaus și adaptările la evoluțiile din sectorul transportului rutier.”

Manda a mai propus, pe 12 decembrie și „Rezoluția Parlamentului European referitoare la comemorarea celei de a 30-a aniversări a revoluției din România din decembrie 1989”. Rezoluția a fost semnată de majoritatea europarlamentarilor români.

Claudiu Manda nu a avut nici „contribuție la dezbaterile din plen” și nicio „întrebare cu solicitare de răspuns scris” pe toată durata mandatului.

Citește materilul integral pe Newsweek.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri