Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură la o zi distanță de la încetarea stării de alertă. Ciolacu a mai spus că parlamentarii PSD au început redactarea moțiunii, dar și strângerea de semnături.

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe Ludovic Orban de abuz în putere. Faptul că guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile fără să consulte Parlamentul, mișcare despre care Ciolacu a spus că este ”un abuz”, reprezintă motivul moțiunii de cenzură.

Șeful interimar al PSD a mai spus că va ataca la Curtea Constituțională hotărârea de guvern adoptată marți prin care guvernul a prelungit moțiunea de cenzură.

-Știre în actualizare-

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri