Klaus Iohannis atacă PSD, spunând că "induce nesiguranță în populație" și face "scandal de dragul scandalului" încercând "să mai prindă câteva voturi".

În opinia sa, social-democrații intenționează să sesizeze CCR pe motiv că Guvernul nu a mai cerut un vot în Parlament pentru prelungirea stării de alertă. Președintele laudă măsurile luate de Guvern în timpul pandemiei și spune că amenințarea PSD privind moțiunea de cenzură este "total lipsită de sens și bun simț politic".

"Să ameninți cu o moțiune de cenzură într-o situație de criză sanitară, de epidemie, mi se pare pur și simplu greșit și total lipsit de bun simț și fundament. Acuzațiile sunt nefondate. Pentru ce să demiți Guvernul? Fiindcă a luat măsurile care au fost necesare la timp, că am reușit să împiedicăm extinderea epidemiei? Mi se pare total lipsit de sens și bun simț politic", a declarat Klaus Iohannis.

Citește articolul integral pe Digi24.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură la o zi distanță de la încetarea stării de alertă. Ciolacu a mai spus că parlamentarii PSD au început redactarea moțiunii, dar și strângerea de semnături.

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe Ludovic Orban de abuz în putere. Faptul că guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile fără să consulte Parlamentul, mișcare despre care Ciolacu a spus că este ”un abuz”, reprezintă motivul moțiunii de cenzură.

Șeful interimar al PSD a mai spus că va ataca la Curtea Constituțională hotărârea de guvern adoptată marți prin care guvernul a prelungit moțiunea de cenzură.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri