Mai mulți parlamentari de la toate partidele, mai puțin USR, propun ca un teren de aproape 5000 de metri-pătrați să fie dat în folosință Clubului Parlamentarilor Români, unde ar urma să se amenajeze o bază sportivă dotată inclusiv cu un chioșc pentru răcoritoare.

Este vorba de 4.857 mp, în inima Bucureștiului, care ar urma să fie daţi în folosinţa deputaţilor şi senatorilor, pentru a-şi menţine condiţia fizică. În expunerea de motive, semnatarii proiectului amintesc, printre altele, că echipa de tenis a aleșilor a participat la mai multe turnee interparlamentare și au și câștigat unul.

„Ce preocupări mai au parlamentarii? Ei bine, își fac cadouri, pentru acum și pentru la

. Au depus o inițiativă legislativă prin care Clubul Parlamentarilor Români va primi 4857 mp, în inima Bucureștiului, pentru a-l folosi gratuit. Ce credeți că se face pe acest teren? Foștii și actualii parlamentari vor juca tenis și se vor delecta cu răcoritoare”, a scris pe Facebook deputatul USR Cristina Prună.

Ea a adăugat că motivația potrivit căreia astfel de cluburi finanțate din banii cetățenilor există și în alte țări „este aberantă”.

„Problema nu e existența clubului, ci beneficiile pe care le primește din bani publici. Astfel, inițiativa prevede inclusiv că utilitățile vor fi plătite din bugetul Camerei Deputaților. În plus, Clubul Parlamentarilor poate înainta propuneri de cheltuieli pentru a fi incluse în bugetul Camerei Deputaților. Nu se impune niciun fel de regulă.

Adică, dacă parlamentarii pot dori luna de pe cer, aceasta va fi bugetată printre cheltuielile Camerei Deputaților. Dacă vă vine să credeți, proiectul a fost semnat de parlamentari de la toate partidele, mai puțin USR. De fapt, la USR nu au îndrăznit să vină să ceară vreo semnătură. Au vrut, probabil, să treacă pe sub radar această propunere”, a conchis Prună, scrie spotmedia.

Potrivit proiectului legislativ, se transmite în folosinţa gratuită a Clubului Parlamentarilor Români „Ion Raţiu” terenul în suprafaţă de 4.857 de mp.

Terenul este destinat, potrivit proiectului, amenajării „bazei sportive a Clubului Parlamentarilor România, compusă din patru terenuri de tenis, un imobil format din parter şi terasă, acoperită şi un chioşc pentru răcoritoare, iar plata cheltuielilor cu utilităţile, gaze, apă rece şi energie electrică să fie suportată din bugetul Camerei Deputaţilor.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri