Potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM, PSD pierde aproape 3 procente și ajunge la 20,8%. PNL este cotat cu 33,6%, în timp ce Alianța USR-PLUS are 18,3%. Pro România crește la 10,6%, iar ALDE ajunge la 2,4%.

Sondajul realizat de IMAS chiar înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale indică o scădere semnificativă pentru PSD, de la 23,4% în iulie la 20,8% în această lună. Pentru PSD este cel mai slab scor din ultimele 8 luni.

Pentru PNL, luna august nu aduce schimbări majore. Liberalii sunt creditaţi cu 33,6% din intenţiile de vot.

Pe locul 3 în ierarhia politică este Alianţa USR – Plus, cu 18,3% din opţiuni – o uşoară creştere faţă de luna iulie, când Alianţa era pentru prima dată inclusă în sondaj.

UDMR staţionează deasupra pragului electoral cu 5,7%, după ce în iunie era creditată cu doar 3,4%.

PMP rămâne sub limita care i-ar permite să intre în Parlament (4,1%), iar ALDE scade şi mai mult în sondaje, fiind creditată cu doar 2,4% din intenţiile de vot.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri