Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că o va da în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie, după ce primarul capitalei a declarat că Nicușor Dan ar fi luat bani pentru a ajuta cetățeni. „Eu știu că ea nu poate să conceapă ca cineva să își dedice 15 ani pentru a apăra cetățenii și nu poate să înțeleagă pentru că nu e în sistemul ei de valori, dar când faci afirmații mincinoase, trebuie să plătăști”, a spus Dan, scrie Digi24.ro.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmații calomnioase primarului PSD în funcție, Gabriela Firea, care a spus despre mine că am luat bani pentru a ajuta cetățenii. Este o afirmație mincinoasă pentru care va trebui să răspundă”, a declarat acesta.

Nicușor Dan a susținut o conferință de presă în care a explicat înregistrarea în care ar fi intervenit pentru a bloca o demolare ilegală în Parcul Orășelul Copiilor din sectorul 4.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri