Organizația Județeană PSD Teleorman și-a stabilit, miercuri, lista de candidați pentru alegeri parlamentare din decembrie. Potrivit presei locale, pe lista de candidați nu se regăsește fostul premier Viorica Dăncilă. Nici Carmen Dan nu va mai prinde un nou mandat de senator. Fostul ministru a prins doar poziția a doua, care nu este eligibilă.

Reuniți la Zimnicea, membrii forului de conducere al partidului au decis că lista pentru Senat va fi deschisă de Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean, în timp ce pe cea de-a doua poziție va fi Carmen Dan, senator PSD în actuala legislatură, scrie Ziarul Teleormanul.

Cea de a doua poziție de pe lista PSD pentru Senat nu este eligibilă. În legislatura 2016-2020 PSD a obinut în Teleorman un singur senator, celălalt loc fiind atribuit PNL. Dănuț Cristescu nu va mai fi președintele CJ Teleorman după ce Adrian Gâdea își va prelua mandatul câștigat la alegerile din 27 septembrie, motiv pentru care va fi trimis de partid în Parlament.

Citește mai mult pe Digi24.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri