4 Noiembrie 2020

Crește tensiunea cu privire la rezultatul alegerilor din SUA. Joe Biden, deocamdată în fața lui Donald Trump



După ce Donald Trump și-a anunțat victoria înaintea pronunțării rezultatului final, acuzând totodată fraudarea alegerilor prezidențiale după ce rivalul său democrat, Joe Biden, s-a declarat încrezător că va câştiga competiţia electorală.

Însă, departe de aceste tensiuni, cele mai recente numărători îl arată pe Joe Biden în fața președintelui în exercițiu, cu 10 voturi electorale, după procesarea a 95% din buletinele de vot, potrivit dateor prezentate în timp real de CNN.

Candidatul democrat a recuperat teren și în Michigan, acolo unde la 90% din voturi procesate Biden are 13 mii de voturi mai puțin, transmite G4Media.

„Știam ca va fi o zi lungă care ar putea dura pana mâine. Dar ne simțim bine unde sunte, chiar da. Sunt aici sa va spun ca noi vom câștiga aceste alegeri. Cursa nu se termina pana când nu sunt numarate toate voturile. Dar ne simțim bine, ne simțim bine unde suntem.

Nu este de datoria mea sau a lui Trump sa decida cine a câștigat aceste alegeri, ci e de datoria natiunii (...) Va mulțumesc!”, a declarat azi Joe Biden.

Joe Biden conduce în clasamentul rezultatelor provizorii, însă deocamdată lupta este foarte strânsă.

Citește și: Hispanicii din Florida, „cuceriți” de Trump la alegerile prezidențiale



Citeste si