Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului şi nu va fi validat ca deputat în viitorul Parlament dacă va câştiga această demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

"Asupra domnului Tudorache a început o anchetă de învinuit după ce s-au întocmit listele (pentru alegerile parlamentare - n.r.). Am avut o discuţie cu domnia sa, tot respectul pentru decizia sa, din acest moment domnul Tudorache nu mai este membru al PSD şi nu mai este preşedintele Organizaţiei Sectorului 1 (a PSD - n.r.). Domnul Tudorache nu va fi validat de viitorul Parlament, pentru că prima regulă să fii validat în Parlament este să fii membru al PSD. Domnul Tudorache nu mai este", a spus Ciolacu la Hotnews Live, preluat de Agerpres.

El a adăugat că "se pot găsi soluţii când există bună credinţă" şi l-a felicitat pe Tudorache că "nu s-a cramponat de această funcţie de parlamentar". Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat, după ce a fost pus sub control judiciar sub cauţiune pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani, că a decis să se suspende din PSD.

Acesta se află pe lista de candidaţi a PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri