Clotilde Armand: Vechea administraţie a falimentat cea mai bogată primărie din Bucureşti, avem un deficit abisal

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că propune în şedinţa Consiliului Local un proiect de reorganizare a autorităţii locale, notează Agerpres.

"Astăzi prezint în Consiliul Local un proiect de reorganizare. Propun să aducem în cadrul Primăriei trei servicii care erau gestionate total eronat. Este vorba despre pieţe, şcoli şi spitale şi Centrul Cultural. Pot da multe exemple de achiziţii frauduloase decise în aceste servicii. Îmi doresc să oprim cât mai rapid hemoragia fondurilor noastre. Vechea administraţie a falimentat cea mai bogată primărie din Bucureşti. Avem un deficit abisal şi cred că nimeni nu-şi doreşte să ajungem în incapacitate de plată pentru furnizori şi salarii. Am găsit la Primăria Sectorului 1 o situaţie de criză gravă, înţeleg să răspund cu măsuri de criză, cu măsuri urgente", a spus Clotilde Armand, într-un clip video postat, vineri, pe Facebook.

Ea a făcut apel la toţi consilierii locali, indiferent de culoarea politică, să îşi asume acest proiect de reorganizare.

"Propun acest proiect de reorganizare ca să plecăm pe baze noi, într-o situaţie de mare gravitate financiară pentru comunitate. Sper ca toată lumea să înţeleagă acest lucru, nu ne mai putem juca cu banii publici. Îi rog pe toţi consilierii locali, indiferent de culoarea lor politică, să nu fie iresponsabili cu soarta comunităţii locale. Îi rog să-şi asume acest proiect de reorganizare", a adăugat Clotilde Armand.

Citeste si:
Clotilde Armand:Vom avea 64 de puncte de vaccinare împotriva...
Clotilde Armand: Vom avea 64...
Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri