Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că propune în şedinţa Consiliului Local un proiect de reorganizare a autorităţii locale, notează Agerpres.

"Astăzi prezint în Consiliul Local un proiect de reorganizare. Propun să aducem în cadrul Primăriei trei servicii care erau gestionate total eronat. Este vorba despre pieţe, şcoli şi spitale şi Centrul Cultural. Pot da multe exemple de achiziţii frauduloase decise în aceste servicii. Îmi doresc să oprim cât mai rapid hemoragia fondurilor noastre. Vechea administraţie a falimentat cea mai bogată primărie din Bucureşti. Avem un deficit abisal şi cred că nimeni nu-şi doreşte să ajungem în incapacitate de plată pentru furnizori şi salarii. Am găsit la Primăria Sectorului 1 o situaţie de criză gravă, înţeleg să răspund cu măsuri de criză, cu măsuri urgente", a spus Clotilde Armand, într-un clip video postat, vineri, pe Facebook.

Ea a făcut apel la toţi consilierii locali, indiferent de culoarea politică, să îşi asume acest proiect de reorganizare.

"Propun acest proiect de reorganizare ca să plecăm pe baze noi, într-o situaţie de mare gravitate financiară pentru comunitate. Sper ca toată lumea să înţeleagă acest lucru, nu ne mai putem juca cu banii publici. Îi rog pe toţi consilierii locali, indiferent de culoarea lor politică, să nu fie iresponsabili cu soarta comunităţii locale. Îi rog să-şi asume acest proiect de reorganizare", a adăugat Clotilde Armand.

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri