Dacian Cioloș a votat la alegerile parlamentare din 2020 puțin după ora 8:00, precizând că procesul se desfășoară în condiții civilizate în secția de votare din Zalău și că merită ca românii să își facă timp pentru asta ca să fie cu sufletul împăcat că și-au adus contribuția.

”Am votat pentru oameni noi în politică, care nu își doresc hoția sub nicio formă a ei, care merg în Parlamentul României ca să contruiască și nu pentru privilegii care de altfel trebuie date deoparte pentru că e momentul să apropiem Parlamentul de societate și împreună să facem schimbările pe care le dorim”, a adăugat Ciolos.

Acesta punctează faptul că votul lui a mers către oamenii care au deja un rost în viață și care și-au lăsat locurile de muncă pentru a se duce în Parlament pentru a construi.

Până la ora 8:35 au fost înregistrate 366.409 voturi la nivel național, prezența fiind de 2,04%. În mediul urban au fost înregistrate 216.544 de voturi, în timp ce în mediul rural au fost exprimate 154.561 de voturi.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri