Peste 3 milioane de români au votat în secțiile de pe teritoriul țării până la ora 14:00, prezența la vot fiind de peste 17%. Vă prezentăm în acest material proporția votanților și mediul din care provin.

Pe 6 decembrie, peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați la urnele prezente în aproximativ 19.000 de secții amenajate la nivel național. Situația privind proporția votanților și mediul din care provin, la ora 14:00. Este următoarea:

890.635 de români cu vârsta de peste 65 de ani au votat până în acest moment, în timp ce românii cu vârstele între 45 și 64 de ani numără peste 1,3 milioane. De partea cealaltă tinerii cu vârste între 18 și 24 de ani au mers la vot în număr de 174,298.

Sursa foto: Alexandru Nika / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri