15 Decembrie 2020

Dan Barna renunță la candidatura pentru Camera Deputaților. Cine este propus în locul său



Dan Barna a anunțat astăzi că nu va mai fi propunerea pentru Șefia Camerei Deputaților. USR PLUS îl propune pe Cătălin Drulă pentru conducerea Camerei Deputaților, scrie G4Media.

„USR PLUS vrea negocierea programului de guvernare, care acum trenează. Se percepe că suntem în situația unui blocaj legat de ambiții personale ale liderilor USR PLUS și PNL.

Nu este despre poziții, ci despre o alocare echilibrată a funcțiilor pentru ca această coaliție să funcționeze. Am propus mai multe formule, refuzate de PNL. USR PLUS îl propune pe Cătălin Drulă pentru conducerea Camerei Deputaților.
Îi propun lui Ludovic Orban și Kelemen Hunor să intrăm împreună în acest guvern ca vicepremieri ca exemplu de responsabilitate. Va fi un guvern serios, credibil, care nu va mai avea nevoie de comitete și comiții.

Va arăta românilor că suntem concentrați pe probleme reale și că nu e o coaliție de conjunctură. E frustrant că, deși discuțiile au mers bine pe programul de guvernare, ne-am blocat pe discuțiile pentru funcții”, a declarat Dan Barna.



Citeste si