Guvernul va aproba, prin hotărâre, alocarea unor sume din Fondul de rezervă pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistemul centralizat al populaţiei la Oradea, Timişoara şi Bucureşti.

„O hotărâre de guvern privind asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistemul centralizat al populaţiei - Oradea, Timişoara, Bucureşti", a declarat Florin Cîţu, în şedinţa de guvern.

El a adăugat că un alt proiect de hotărâre supus aprobării în şedinţa de joi vine în sprijinul aeroporturilor regionale cu un trafic situat între 200.000 şi 3.000.000 de pasageri.

"Şi o hotărâre de guvern pentru susţinerea activităţii aeroporturilor regionale cu un trafic situat între 200.000 - 3.000.000 de pasageri, aflate în subordinea unor judeţe, pentru compensarea pierderilor înregistrate în perioada martie-iunie 2020, ca urmare a pandemiei de COVID-19 şi cauzate direct de această pandemie: Cluj, Iaşi, Sibiu, Dolj şi Bacău", a mai declarat Cîţu.

Ministrul Finanţelor Publice a precizat, totodată, că pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei se află şi alte câteva hotărâri de guvern care realocă resursele între ministere.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri