Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că social-democraţii nu vor vota niciodată Guvernul propus de coaliţia de centru-dreapta pe care îl numeşte "al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale".

"Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcţii a lui Orban şi Barna a învins interesul pentru soluţiile reale de a scoate România din criza sanitară şi economică. Nişte hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ţinut în lesă de Orban. Şi doi vicepremieri care aveau nevoie de nişte birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic", a scris Ciolacu pe Facebook.

Conform Agerpres, el a adăugat că PSD nu va vota niciodată "acest guvern al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale".

"Totuşi, preşedintele Iohannis doarme liniştit când ştie că peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate?!", a mai spus liderul PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri că PNL, USR PLUS şi UDMR au convenit asupra structurii Guvernului şi a funcţiilor de conducere din Parlament. El a arătat că viitorul Guvern va avea doi vicepremieri şi 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanţi ai PNL, 6 de reprezentanţi ai USR PLUS şi 3 de reprezentanţi ai UDMR. PNL ar urma să deţină ministerele Apărării, de Externe, Finanţelor, de Interne, Educaţiei, Energiei, Agriculturii, Culturii şi Muncii, USR PLUS - Justiţiei, Transporturilor, Sănătăţii, Fondurilor Europene, Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, iar UDMR - ministerele Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Tineretului şi Sportului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri