Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a declarat că va solicita permis de port armă, după ce zilele trecute spunea că se teme să nu fie otrăvită. „Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva, a declarat Diana Şoşoacă, în direct la România TV, citată de G4Media.ro.

„Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, au fost motivele invocate de senatoarea AUR.

„Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici, și uite că nu mai e printre noi… Și Codruta Cerva e pe lista neagră, dacă au ajuns s-o fileze cu o mașina de Sibiu. Anul trecut am fost filată, toate mișcarile mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fata blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a susținut Șoșoacă în exclusivitate la România TV.

Diana Șoșoacă a povestit recent că de mai multe ori a avut bănuiala că cineva încearcă să o otrăvească. Ea spune că medicul a chemat-o urgent la analize.

Senatoarea AUR, care a provocat mai multe scandaluri publice, a anunțat, vineri, că depune o plângere penală legată de moartea actorului Bogdan Stanoevici. Deși medicii și familia spun că acesta a murit de Covid-19, Șoșoacă respinge argumentele și cere o anchetă.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri