Comisarul șef de Poliție Radu Gavriș va fi înlocuit din funcția de coordonator al activităților privind măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, de la nivelul Poliției București, potrivit Digi24.

Decizia vine după ce comisarul a fost surprins într-un local din Centrul Vechi, deși restaurantele erau închise la acel moment. Gavriș a fost înlocui de celălalt adjunct al institutiei, comisarul Bogdan Berechet.

Gavriș, care este adjunct al Poliției Capitalei, a fost amendat cu suma de 2.000 de lei și în acest moment este demarată o cercetare prealabilă în cadrul Poliției Române.

Decizia a fost luată după ce în mass-media au apărut imagini cu patru procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București care se aflau într-un local din Centrul Vechi al Capitalei, pe 22 ianuarie, împreună cu comisarul șef Radu Gavriș.

„Am văzut că domnul polițist se lupta cu această pandemie din interior. Nu aș vrea să-i mai dăm această posibilitate. Începând cu această dimineață nu va mai coordona această activitate. Tot astăzi voi solicita lamuriri cu privire la cum au ajuns în spațiul public acele informații, imagini, de la respectiva activitate, fără să și le asume nimeni, încălcând prevederile legale din punctul meu de vedere, dând nume, imagini, fără ca aceastea să fie destinate publicului” a declarat Lucian Bode, la Antena 3.

Ministrul se referă la acuzațiile șefulului Secției de poliție din Centrul Vechi, Cristian Ghica, care a declarat că Gavriș ar fi victima unui filaj ilegal.

Polițiștii au controlat vineri seara mai multe localuri, pentru a verifica dacă acestea respectă măsurile de protecție sanitară la nivel național.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri