INCENDIUL DE LA BALȘ | În memoria victimelor, un senator PSD a împărțit lumânări în plen

Senatorul PSD Călin Matieş a împărţit lumânări în şedinţa de plen de luni iar, în replică, Narcis Mircescu, vice-lider al grupului parlamentar USR PLUS, l-a îndemnat să împartă lumânări foştilor miniştri social-democraţi ai Sănătăţii.

"Asist aici la un spectacol trist, care până la un punct şi-a avut sensul, punctul în care liderul PSD a explicat că e o formă de Opoziţie, la fel cum şi Opoziţia de dinainte făcea. Din momentul în care domnul Matieş a venit cu lumânări, lucrurile cred că au luat-o într-o direcţie în care aş vrea să îi spun domnului Matieş către cine să dea lumânările: 30 de lumânări pentru 30 de ani de subfinanţare a sistemului sanitar. 14 lumânări pentru foştii miniştri de Sănătate ai PSD. La ultimii trei să le dea lumânări mai mari, pentru că sunt şi urmăriţi penal", a afirmat Mircescu, conform Agerpres.

El a adăugat că tot lumânări trebuie să meargă "către cei care au avut în toată această perioadă grijă ca din sistemul sanitar să se fure ca în codru".

"Am avut 30 de ani de furturi din sistemul sanitar, care au dus la situaţia actuală", a susţinut el.

În final, Narcis Mircescu l-a îndemnat pe colegul social-democrat ca "ultimele opt lumânări să le pună la cele opt spitale regionale pe care le-a construit PSD în ultimii patru ani".

Citeste si:
Vlad Voiculescu dezminte informația conform căreia ar avea 21 de...
Vlad Voiculescu dezminte...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri