PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii şi va depune o moţiune simplă împotriva acestuia, a declarat luni deputatul social-democrat Lucian Romaşcanu.

"Odată cu debutul acestei sesiuni parlamentare, vom folosi toate mijloacele care ne stau la dispoziţie pentru a penaliza toate derapajele pe care actuala putere le face în toate segmentele vieţii sociale, economice, sanitare şi aşa mai departe. După cum ştim, acum câteva zile a avut loc un eveniment extrem de tragic la spitalul Balş, lucru care a pus o oglindă extrem de necruţătoare în faţa actualei guvernări. Există nu demult în memoria colectivă imagini cu un preşedinte îmbrăcat în roşu gestionând o mulţime pe nişte evenimente importante pentru societate", a declarat Romaşcanu, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, "există în memoria colectivă lucruri grave pe care actualii guvernanţi nu vor să şi le asume".

"Noi facem ceea ce poate face un partid de opoziţie. În primul rând, transmitem mesajele - şi unul este foarte ferm - cerem extrem de puternic, pe toate vocile pe care le avem, demisia ministrului Voiculescu Dar, în acelaşi timp, vom acţiona şi cu mijloacele parlamentare, urmând să depunem într-un timp foarte scurt o moţiune simplă împotriva ministrului Voiculescu", a afirmat Romaşcanu.

El susţine că Vlad Voiculescu, care este ministru de o lună, "are pe masă raportul ISU din spitalele din România, care spune foarte clar, etapizat, ce trebuie făcut şi nu a făcut absolut nimic".

"Erau măsuri care puteau fi luate fără niciun fel de cost. Şi totuşi, pentru că încercăm să ne îndreptăm spre o normalitate politică, guvernamentală, parlamentară, demisia este un act normal, de onoare, pentru o asemenea tragedie care s-a întâmplat. (...) Nu există nicio legătură de cauzalitate între managementul trecut şi ce s-a întâmplat acum. Este un accident care s-a întâmplat sub conducerea domnului Vlad Voiculescu, iar a da vina din nou pe PSD este un refren pe care nu-l mai cred nici votanţii USR PLUS", a spus Romaşcanu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri