Marcel Ciolacu, reacție la un proiect de lege adoptat de Guvern: Este cea mai mare crimă economică

Abrogarea legii PSD prin care se interzice vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică, a scris pe contul de Facebook președintele PSD Marcel Ciolacu. Mesajul a fost transmis după ce Guvernul a adoptat pe 3 februarie un proiect de lege care interzice vânzarea participațiilor deținute de stat la companii.

„Ne vom opune în Parlament acestei aberații ! Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

El a mai precizat că „Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ. Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății. Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”.

Prin proiectul de lege aprobat pe 3 februarie, Parlamentul a interzis Guvernului, pe o perioadă de doi ani, vânzarea participaţiilor deţinute de stat la companii.

Citește și A fost aprobat un proiect de abrogare a legii care interzice vânzarea participațiilor deținute de stat la companii.

Citeste si:
Florin Cîțu: Nu voi permite o nouă mineriadă în mandatul meu
Florin Cîțu: Nu voi permite o...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri